Online Konsultation 

Mikkelsens Tegneskole tilbyder fra august 23 skriftlig vejledning online til både erfarne og begyndere, der vil forbedre og udvikle deres kreative stil eller have konkret feedback på et specifikt værk. 

Med over 20 års erfaring i undervisning og konstruktiv feedback på tegnede værker, kan du få personlig rådgivning der er skræddersyet til dit behov uanset niveau.

I en online konsultation vil du modtage en skriftlig analyse med kommenterer på dine indsendte værker, værdifulde råd og ideer til teknikker, der kan forbedre din tegnestil eller finpudse dit håndværk.

Gennem min erfaring som bla. galleri kurator har jeg hjulpet mange kunstnere med at finde deres unikke stemme og udtryk, ved at guide dem med tips til nye teknikker, nye materialer eller øvelser der kan forbedre dine stærke sider.
Uanset om du er interesseret i at lære og udvikle din egen stil eller dreje den i nye retninger, kan jeg hjælpe dig med at identificere dine styrker og svagheder.

En online konsultation består af

  • Mulighed for at uploade spørgsmål og foto(s) af din(e) tegning(er) på en privat side.
  • Grundig skriftlig feedback på dit spørgsmål
  • Personlige råd, links, kontakter og anbefalinger der er relevante for dig.
  • Mulighed for at stille yderligere spørgsmål bagefter i sidens private chat.

Det praktiske

Hvis du gerne vil købe en online konsultation, kan du finde den her i butikken.
Når du har købt konsultationen, får du et link til en side, hvor du kan oprette en bruger og uploade dine værker og skrive en tilhørende tekst dertil.
Når jeg modtager din besked, vil jeg gennemgå dine værker og tekst og give dig en detaljeret feedback og vejledning i forhold til dine ønsker.
Du kan forvente en venlig og grundig analyse af dine værker samt konkrete råd I løbet af et par dage (max 4 hverdage) med fokus på dit potentiale.
Bagefter har du mulighed for at stille opfølgende spørgsmål til værket i sidens private chat i en uge.

Det med småt

Gem dit ordrenummer, når du bestiller, – den skal du bruge til at validere dit login.
Du kan oprette en profil så snart du har dit ordrenummer.
– Eller vente lidt, – dit ordrenummer er gyldigt i et år efter modtaget bestilling.
Ordren er en online service og kan ikke refunderes
Én konsultation består af ét grundigt, langt skriftligt svar på dine tegnespørgsmål og en uges opfølgning per chat.
Chatten bliver tjekket ca to gange dagligt på hverdage og sporadisk i weekender/helligdage.
HUSK! at jeg ikke kan male eller rådgive om malerkunst, fotos, skulpturer, prints mm – “kun” tegning 🙂

Typiske onlinekonsultationer

Når tegnere henvender sig for at få råd eller vejledning om deres kunst, er det ofte for at få feedback på specifikke værker, for at få hjælp til at løse specifikke udfordringer eller fordi de gerne vil udvikle deres evner i en bestemt retning.
Hvis du er gået i stå med et aktuelt værk eller har problemer med at udføre eller identificere dén teknik, du gerne vil have ned på papiret, kan du indsende det aktuelle værk og en beskrivelse af dine udfordringer per tekst.
Jeg vil derefter gå værket igennem skriftligt og sende en tilbagemelding i løbet af et par dage, når jeg har summet lidt over dine ønsker. Du vil typisk modtage en sides tekst, evt. med fotos og ofte med links eller anbefalinger til bøger, videoer eller andre ressourcer, der kan hjælpe dig videre.

Jeg tilbyder også konsultationer omkring mere løse spørgsmål, hvor vi kan diskutere dine mål som kunstner og finde veje til at nå dem.
Hvis du ønsker at sætte dine værker til salg, drømmer om at blive professionel illustrator eller underviser. Hvis du står foran din første udstilling, – eller din 120’ende og trænger til ny inspiration – kan jeg give dig råd om hvordan du tager den næste skrift. 

Til hvem?

Jeg tilbyder online konsultation til både børn og voksne og imødekommer også gerne konsultationer fra forældre, der ønsker at styrke selvtilliden hos deres tegneglade barn med ros og opbakning fra en professionel.
Jeg tilpasser selvfølgelig min vejledning, så den er alderssvarende og hvis du er sensitiv ift kritik, har pda eller andre udfordringer med at modtage hjælp, er du meget velkommen til at skrive dette, så jeg kan pakke vejledningen ind med de mest hensynsfulde ord.Kort sagt, alle er velkomne – Jeg ønsker at skabe et trygt og støttende miljø, hvor folk føler sig set og hørt.
Jeg tror på, at positiv feedback og opmuntring kan have en stor indvirkning på selvtilliden og motivationen hos både børn og voksne.

Online Konsultation