Om

Bagom Mikkelsens Tegneskole

Hej, – jeg hedder Janni – og jeg er ejer og tegneren bag Mikkelsens Tegneskole og hjemmesiden ohmy.dk, der samler mine aktiviteter som underviser og kunstner.

Hvis du ønsker en hurtig oversigt, er den her:

Jeg har tegnet altid og professionelt i et par årtier.
Jeg laver primært portrætter og realistiske illustrationer på bestilling, men har opgaver der spænder bredt og vidt – Jeg siger sjældent nej tak, til at lave noget der lyder spændende og har ved siden af tegningen pt arbejde som SoMe-manager hos Ari Learning, Canada og Hangaards Have, Vestjylland, samt frivillige småjobs som Outschool Ambassador og arrangør af forskellige gratis handicapvenlige børneaktiviteter i Ringkøbing-Skjern-området.

Gennem årene har jeg arbejdet kreativt med forskellige medier, – som webdesigner i bureau og som selvstændig, som Galleriejer, Tatovør, SoMe-manager, Administratorer af sociale og kreative grupper, Tekstforfatter og som Admin på Tegnebordet.dk, før de sociale medier tog over.
Jeg har over tiden opbygget et fantastisk netværk af kreative private og erhvervsdrivende, der nu er blevet mine samarbejdspartnere.

Sideløbende med de kreative jobs har jeg undervist i de sidste ti år.
Primært som daglig leder af Mys Hjemmeskole, – et autismevenligt specialtilbud. Men, også privat 1:1 eller små hold, samt som frivillig med feks Tegneworkshops på Landsforeningen Autismes sommerlejr, hos G-Faktor i Ringkøbing og som spejderleder.
Mit hjerte brænder for tegning, natur og bedre vilkår for børn, der ikke passer ind i de gængse kasser.

Mikkelsens Tegneskole er en paraply for en række tegnerelaterede aktiviteter med forskellige faste og løst tilknyttede samarbejdspartnere
Gennem Mikkelsens Tegneskole tilbyder vi at arrangere kurser, foredrag workshops og arrangementer, der spænder fra praktiske grundlæggende og avancerede tegneteknikker til teoretiske forløb for fagpersoner, der ønsker at bruge tegning i deres specialundervisning.

Mit yndlingsjob i øjeblikket er at undervise unge autister 1:1 og se dem blomstre mens de udvikler deres kreative talenter.