Aktuelle Udstillinger

Troldetegninger og andre nuttede værker

Herude i Vestjylland, hvor troldene stadig findes i skove, på heder og i haver, inviteres I til at udforske et moderne tag på et stykke dansk kulturarv og folkeeventyr.

Tegner Janni Mikkelsen, fra Mikkelsens Tegneskole, tager dig med ind i en verden, hvor trolde ikke kun findes i gamle bøger, men leger i vores fantasi og gemmer sig i naturens hyggeligste kroge.
Med en klassisk tilgang til tegning og et arsenal af teknikker fra superrealisme til træbrænding, skaber Janni en bro mellem børns fantasifulde verden og kunstelskerens øje for detaljer.

Udstillingen “Troldetegninger og andre nuttede værker” er for både både børn og voksne.

For de mindste er dette ikke bare en udstilling, men et kreativt rum der taler til dem og inddrager dem i kunst og kreativitet
De nuttede, søde, og lidt frække trolde fortæller historier om venskab, leg, og eventyr i naturen i form af aktivitetsark og malebogsprints, som børnene kan farvelægge selv.

Værkerne er alle lavet af genbrugsmaterialer som papir, karkus, karton, tørrede blomster og træ og de er indrammet i genbrugsrammer.
Det gode håndværk skinner igennem i hvert værk, hvad enten de er lavet med blyant, blæk, farveblyant eller prints af digitale tegninger.
Udstillingen er en hyldest til venskaber, rummelighed, fantasi, og de alle de små væsener, vi drømmer om at se i naturen.

For de ekstra nysgerrige, byder udstillingen også på et par analoge smagsprøver fra den digitale udstilling “Future Kids” og et udvalg af klassisk udførte private portrætter.

Kom med ind i en verden, hvor gamle hemmeligheder hviskes, og eventyr fra troldeverdenen vækkes til live på den mest nuttede måde.

Udstillingen løber fra 19. august til medio september i Hangaards Have , Fasterlundvej 15, Ejstrup.
Se mere på Facebook

Den kan ses fra kl 10-17, Ons-Søn i havens åbningstid.
Entréen og alle aktiviteter er gratis for børn under 14 år.

Det vil være muligt at møde kunsteren i Den Gamle Stald lørdag d. 19 august og søndag d. 3. september hvor hun tegner trolde live mellem kl. 11-13